Referencia, árak !

 

Villanyszerelést vállalunk lakott panel lakásokban,és a  családi házakban egyaránt.  A veszélyesé vált régi  vezetékeket az elavult,elöregedett műanyag szigetelésű alumínium vezetékeket, vagy a vékony elméretezett vezetékeket érdemes lecseréltetnie minél előbb!

          EZ AZ IGAZI REZSI CSÖKKENTÉS,ENERGIA MEGTAKARITÁS !
 
A panellakások villanyszerelése némileg különbözik a tégla lakások,illetve családi házak villanyszerelésétől, hiszen a panel lakásokban a vezetékek legtöbbször a falon kívül műanyag csatornákban futnak, amelyek esztétikailag nem túl előnyösek, szerelésileg viszont annál inkább, egy meghibásodott vezetéket vagy a korszerűtlené vált rendszert  sokkal egyszerűbb lecserélni.
 
Több száz lakásban dolgoztunk az évek hosszú során, nagyon sokszor már a 24.órában érkezünk ,egy egy lakásba,néha a tulajdonos is csak akkor szerez róla tudomást,és szembesül azzal hogy tényleg elavult már a rendszer,és valóban nagyon közel volt a katasztrófa, amikor megbontjuk a hálózatot.   Munkatársaink főleg teljes lakások csatornázását,villanyszerelését végzik és végezték el, Székesfehérváron,Tatabányán,Komlón,Pécset,Veszprémben, Kecskeméten,Győrben, és természetesen túlnyomó részben Budapesten!
 
A lakásokban természetesen nem csak a régi alumínium  vezetékeket cseréljük új korszerű réz vezetékekre, hanem az összes szerelvényt is lecseréljük,vagyis az összes kapcsolót, konnektort,a biztosíték táblát,biztosítékokat is lecseréltük, és az  életvédelmi relét is beszereljük( Fi relé), igény szerint csillárokat, lámpákat is lecseréljük.
 
Nyugodt szívvel ránk bízhatja lakása villany hálózatának cseréjét, felújítását, mert rengeteg elégedett megrendelővel állunk már a hátunk mögött.
 

Az áram nem játék, tudjuk, hogy sok háztartás sajnos nem engedheti meg magának, hogy ne a legolcsóbbat válassza, de ahogy a mondás is tartja, ( Olcsó húsnak….) jusson eszükbe hogy itt a Biztonságukról, ingatlanukról, az ingóságaikról és az életükről van szó !

 

                              ÁRAK

Cégünk fő profilja a magánszemélyek kiszolgálása, az árainkat úgy alakítottuk, hogy a legtöbb magánszemély megtudja fizetni.

 • Panel lakások ( Külső csatornába) teljes lakás villany hálózat cseréje szerelvényezéssel (Az összes kapcsolóval ,és konnektorokkal):   12 000 Ft/ m2
 • Például:   Egy 50 m2-es panel lakás komplett villany hálózat cseréje az összes kapcsolóval és konnektorokkal, biztosíték táblával együtt  600 000 Ft
 •  
 •   Családi ház felújítása,  teljes hálózat kialakítása:  13 000-16 000 Ft/m2+ anyag, szerelvényezés nélkül (lámpák, kapcsolók, konnektorok felszerelése nélkül) tervezés benne van!
 •  
 • Lakáselosztó (Biztosíték tábla) cseréje +Fi relé, csengő, kismegszakítók(5Db kismegszakító )                    Nettó : 79 900 Ft
 • Kiszállás Budapest területén  10 000 Ft
 • A kismegszakítók és a Fi relé legfontosabb feladata, hogy túlzott terhelés és rövidzárlat esetén azonnali védelemmel lássák el otthonunkat. Nélkülözhetetlen részei tehát a lakás elektromos rendszerének.
 • Fontos kihangsúlyozni, hogy az Itt megadott vállalkozási ártól egyenlőre  nem térünk el!

  Ezért biztos lehet abban, hogy nem merülnek fel váratlan költségek a villanyszerelési árak kapcsán.

 • KETTŐ ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA !

  A  SZAKEMBEREINK ÁLTAL BEÉPÍTETT ANYAGOK KITŰNŐ  MINŐSÉGŰEK (Német) ÉS MAGAS ÉLETTARTAMÚAK !   AZ ÁLTALUNK BEÉPÍTETT  ÚJ LAKÁSELOSZTÓ DOBOZOK MÁR TELJESEN ZÁRTAK, AZ ANYAGUK  HŐ ÉS  LÁNGÁLLÓ, EZÉRT TERMÉSZETESEN SOKKAL BIZTONSÁGOSABBAK ELŐDEIKNÉL, A KÜLSEJÜK IS TETSZETŐS, TEHÁT A MAI KOR ÍZLÉSÉNEK ,ÉS KÖVETELMÉNYEINEK,  AZ ÚJ SZABVÁNYOKNAK IS TÖKÉLETESEN MEGFELELNEK!

       Villanyszerelés Budapest teljes területén!

 
Jelenleg főleg Budapesten dolgozunk a  megrendeléseink miatt, nem is tudunk egyenlőre vidéki munkálatokat vállalni.
 

                                      Hívjon bizalommal!    Tel: 06209703519