Bemutatkozás

electrician-1080570_1920
electrician-1080586_1280
electrician-1080573_1280

Fő tevékenységünk 2013 óta villanyszerelési munkák végzése.  Magas szakmai felkészültségű csapat, korszerű technológiák alkalmazása emel ki minket a versenytársak közül!  

Csapatunk létszáma lehetővé teszi lakótelepi panel lakások   1-2 napon belüli,gyors,szakszerű teljes villanyvezeték ,(Külsőcsatornába) és az összes szerelvények cseréjét !

Kollégáink  villamos alapszerelési munkákon túl az értéknövelt technológiák beépítésében is gyakorlottak: csúcstechnológiájú épületgépészet, és SMART HOME megoldások  telepítése.

       Üdvözöljük a villanyszerelő szolgáltatásunk weboldalán! 

 Ha a legolcsóbb Villanyszerélő céget keresi, kérem keressen tovább, mi a SMARTVILLANY munkánkra igényesek  vagyunk, nem otthon végezhető tanfolyamon tanuló szomszéd ezermester, aki mindenhez ért.      Nagyon sok lakásban szereltünk az évek során  2013-óta, és számos visszajelzést kaptunk, hogy a legolcsóbb volt bizony a legdrágább!  

Miért válasszon szakembert?

A megfelelő szakképesítés elengedhetetlen, a professzionális, megbízható, gördülékeny szakmunkához! 

Szakemberek akik az elektromos tüzek okait vizsgálták, nagyon sok esetben találkoztak, nem szakemberrel végzett házilagos átalakításokkal,rosszul tervezet,nem ellenőrzött elhanyagolt hálózattal .
Az esetek többségében azonban, a vezetékek elöregedtek emiatt elvékonyodtak, és egyszerűen ezáltal túl voltak terhelve.

A  Smartvillany csapata lépést tart mindazokkal az elvárásokkal,kihívásokkal és követelményekkel, amik a mai kor villamos energia korszerű felhasználásával,szerelésével, kapcsolatos villanyszerelő feladatokat jellemzik!

Cégünk 2013-ban alakult, azóta foglalkozik főleg, lakott panel lakások vésés, rombolás, nélküli villany hálózat cseréjével! 

Csak is azért tudtunk a mai napig is fennmaradni, mert elégedett ügyfeleink tovább ajánlották szolgáltatásainkat!

Az utóbbi két évtizedben jelentősen nőtt a háztartások energiaigénye. Ez főleg az elektromos berendezések, mint például hűtő, tűzhely, mikró, mosó- és mosogatógép, klímák rohamosan növekvő száma, és azok teljesítményének növekedése miatt történt.

Cégünk alapszabálya, hogy mi vagyunk Önért és nem Ön értünk!

Amennyiben  régi ,elhanyagolt ingatlant vásárolt nagy valószínűséggel fel fog merülni az a tény  hogy szükség van  villanyszerelőre, a lakás teljesen elöregedett,korszerűtlen villamos hálózat felújítására !

Akkor is szembesülhet azzal hogy Villanyszerelő szakembere van szükség ,ha ön volt az első a lakók között amikor a panel lakásokat átadták,és már megérett az elöregedett rendszer a felújításra!

       

  Mi az elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk!       

                 Keressen minket bizalommal Tel:06209703519

 

Biztosítéktábla bővítés vagy csere!

Nem lehet egyszerre használni a mosógépet meg a porszívót? Esetleg a vezetékhálózat még bírná is a terhelést de a biztosítékok már nem?

A legtöbbször azért érdemes cserélni, bővíteni a biztosítéktáblát, mert egyre több elektromos készüléket használunk amely egyre több áramot vesznek fel és ezért egyre többször fordulhat elő, hogy a biztosítékok kioldanak. A másik fontos dolog az elektromos készülékeink megóvása.

De ha csak tönkrement, elégett vagy csak nem megfelelő minőségű,mennyiségű, korszerűtlen biztosíték áll a rendelkezésre, akkor is keressen bennünket,mert mi a Smartvillany  elvégezzük önnek a bővítést a cseréket, hogy folyamatosan  zökkenőmentesen, és biztonságosan tudja használni a teljes  elektromos hálózatot, a saját lakásában.

Ha egy villanyszerelés igényesen, becsületesen, szakemberrel van elvégezve, azzal  többé nincs baj, nyolcvan száz évet is kibír, egy normális minőségben szakszerűen elvégzett munka!

Villanyszerelési munkák gyors, pontos, precíz munkavégzéssel Budapest egész  területén!

                      Tudom minden szerelő,és cég magát dicséri és nehéz választani,                                                                                          de ha minket választ nem bánja meg!

                       KETTŐ ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA !

                           Hívjon minket bizalommal !          Tel: 06209703519

Kövessen minket a Facebook-on is!